Nieuws

23-05-2017 07:24

Na 2 wedstrijden van de hoofdklasse is er een moglijkheid om de klasseindeling te herzien. Dit is dit jaar ook het geval. 
Bekijk de nieuwe klasseindeling hier. Bij behoorde uitleg vind je hier

Voor een aantal sloepen heeft promotie naar de hoofdklasse gevolgen voor hun nog te roeien aantal races. Deze sloepen zullen worden aangeschreven in verband met deelname aan de race op Urk.

23-03-2017 14:30
Nu de sleepproeven gedaan zijn, kan de klasseindeling bekend gemaakt worden.
In het klassement zijn een aantal sloepen toegevoegd welke eerder geen dames of heren waarde hadden en, of zijn er sloepen verwijderd die eerder wel een dames of heren waarde hadden, welke in 2017 is komen te vervallen.
 
Zoals afgesproken is deze indeling de basis voor roeiseizoen 2017, maar nog niet definitief.
Sloepen waarvan geen ( recente) roeiresultaten bekend zijn, worden beschouwd als sloepen met een gemiddeld resultaat en komen om die reden uit in de eerste klasse( heren of dames) Deze sloepen kunnen dus mogelijk nog in aanmerking komen voor een herindeling.
Daarnaast bestaat er nog de mogelijkheid dat een sloep waarvan ( middels roeiresultaten) bewezen is, dat deze in de verkeerde klasse zit, nogmaals opnieuw ingedeeld wordt. Er volgt geen volledige herindeling maar er wordt per sloep bekeken of een herindeling nodig is. Deze herindeling zal gedaan worden voordat de derde hoofdklasse genomineerde race geroeid is. Dit om sloepen die onverhoopt toch nog in de hoofdklasse belandden, de kans te geven hun limiet van minimaal 6 geroeide races te behalen.
 
De klasseindeling kun je hier bekijken >>
 
Mochten jullie naar aanleiding van de klasseindeling of bovenstaande uitleg nog vragen hebben, stuur dan een mail naar federatiesloeproeien@gmail.com  of naar wedstrijdcommissie@federatiesloeproeien.nl
18-03-2017 09:22

Op 3-4-5 maart 2017 vond het slepen plaats voor de sloepen, die een nieuwe sleepwaarde nodig hadden. Hieruit volgend wordt elk jaar een nieuw sloepenregister uitgebracht. Hierin worden de actuele sleepwaardes opgenomen.

Het nieuwe sloepenregister satat nu online en is te downloaden via de Download pagina of via deze link

23-02-2017 09:59

Op de ledenpagina staan de notulen van de ALV van 4 februari 2017. Tevens een aparte toelichting met betrekking tot de situatie die was ontstaan tussen de MPM, Vechten op de Vecht en de FSN. Lees verder >>

Onderdelen 5 - 8 van 175
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>